Home | Kaas en ... | Proeverij | Kado | Horeca | Contact
Openingstijden | Recepten
Cadeau Inspiratie
Kaas&kaasjes cadeaukisten

December is de tijd van cadeau's en kerstpakketten. Kaas&kaasjes heeft mooie kisten gevuld met de lekkerste kaas en bijpassende wijn of bier. Deze zijn met zorg samengesteld en we hebben geprobeerd voor elke smaak een heerlijke kist te maken. Natuurlijk zijn onderstaande kisten ook aan te passen aan individuele wensen.Cadeaukist "Hertog Jan Grand Prestige" : vanaf 14,-
Deze boerenkaas is verrijkt met het bier Hertog Jan Grand Prestige. Dit is een bier van hoge gisting. De smaak is vol en rijp. Zoet en bitter zijn duidelijk te onderscheiden in dit bier. Kaasmaker Mathijssen uit Udenhout kwam op het idee om met dit bier kaas te maken. Grand Prestige heet de parel van Hertog Jan, nu ook een parel onder de boerenkazen.
Ook verkrijgbaar met  worst. Een heerlijke worst van goed gehouden Nederlands varken. Kist met bier, kaas en worst: 20,-

Luxe Cadeau-kist "Bourgogne" : vanaf 18,-
Een kist voor de kaasliefhebber met een mooie Bourgogne Chardonnay. De Franse kazen zijn speciaal geselecteerd om van te genieten bij deze wijn.
Chaource: Witte korst kaas uit de Champagne-Ardenne. Romig onder de korst, naar de kern toe ruller. Zacht, hard, romig en rul. Alles komt samen in deze verukkelijke kaas.
Langres: Gewassen korst kaas uit de Champagne-Ardenne. De kaas geeft een heerlijk mondgevoel en smaakt vol en fruitig.
Selles-sur-Cher: Een ambachtelijk en top geitenkaasje uit Loir-et-Cher. Bestrooid met dun laagje as ter bescherming van het zuivel. Romig en fris met een heel mooie structuur.
Bourgogne Chardonnay: Mild-droge bourgogne met fijn rijp fruit en licht boter in het aroma. De smaak is zacht en sappig van structuur, met een geurige, ronde afdronk.

Luxe cadeaukist met 1, 2 of 3 kazen, wijn en eventueel  worst:
Wijn met 1 kaas 18,-  met worst 24,-
Wijn met 2 kazen 23,-  met worst 29,-
Wijn met 3 kazen 29,-   met worst 35,-

Cadeaukist "Hinkelspel" : vanaf 28,-
Het Hinkelspel is een kaasmakerij uit Sleidinge, Belgie. Specialist in biologische, rauwmelkse en perfect gerijpte kazen met een schitterende smaakbalans.
Lousberg is een Belgisch bier, in opdracht van Het Hinkelspel ontwikkeld, en past uitstekend bij de Hinkelspelkazen. Met z'n milde citrussmaak en floraal aroma zal Lousberg u overtuigen dat kaas-bier combinaties net zo lekker kunnen zijn als kaas-wijncombinaties.
Pas de Bleu: Stoere, bitterzoete blauwschimmelkaas met volle, smeuige smaak. Niet te pikant, niet te nat, niet te brokkelig. Heerlijk!
Pas de Rouge: Traditionele paterskaas met een rood korstje. Vol aroma en smeltend in de mond, met een romige smaak.
Cabriolait: Kaas uit geitenmelk met gewassenkorst, een unieke combi waardoor je niet direct zou zeggen dat je met een geitenkaas te maken hebt.  Lijkt op de Pas de Rouge,  met een fijner en minder vettig textuur. 
Lousberg: Een luxe, blonde tripel van hoge gisting (8%). Ideale begeleider voor dit kaasbuffet.
Hinkelspel-Cadeaukist met fles Lousberg (75 cl), Pas de Rouge, Pas de Bleu en Cabriolait (elk 200 gram): 28,-